Ce este Yoga?

Yoga înseamnă “unire” sau “conexiune”. În sanscrită, cuvântul “yoga” este folosit pentru a semnifica orice formă de conexiune. Yoga este atât o stare de conexiune cât și un ansamblu de tehnici care ne permit să ne conectăm la orice.

La nivel practic, yoga este un proces de a deveni conștienti de cine suntem. Tehnicile de yoga facilitează echilibrul și sănătatea și deschid potențialul nostru latent.

Yoga ne permite să fim mai conștienți de noi înșine. Astfel, yoga este un proces de auto-descoperire sau cum spune Buddha „ este de datoria noastra sa pastram un corp sanatos, altfel nu vom fi in starea de a pastra o minte limpede”

 

Beneficii Yoga

  • Cresterea capacitatii de concentrare odata cu insusirea posturilor de yoga. Invață cum să stea într-un singur loc și să-si fixeze atentia asupra a ceea ce este important. Acest lucru ii ajută in mod practic la efectuarea lecțiilor și la școală, le sporește atenția și îmbunătățește situatia notelor
  • Cresterea flexibilitatii si echilibrului si tonifierea muschilor
  • Îmbunătățirea starii generale, mentale si fizice
  • Îmbunătățirea încrederii prin dezvoltarea agilitatii si flexibilitatii acestora.
  • Relaxarea minții. Chiar și copiii sunt supuși unui mare stres în aceste zile din cauza volumului   de studiu la școală și a exigentelor mari din partea parintilor si a profesorilor. Aceștia sunt constransi de a obtine rezultate bune, iar când nu reușesc devin deprimați. Yoga îi ajută să se relaxeze atunci când se simt supărati sau deprimati. Le calmează mintea si îi ajută să revină la o stare mentală normală.

Rezerva-ti locul acum

Numele dvs.*

Prenumele dvs.*

E-mailul de contact*

Numarul de telefon*

M-ar interesa inscrierea la:*

Mesaj*

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Yoga

Morning yoga(Ashtanga yoga half primary series)

Ce te poate trezi mai bine decat o cafea!? Raspunsul este YOGA

Yoga practicata dimineata iti echilibreaza corpul, iti centreaza mintea si iti da energie pentru tot restul zilei. Nu numai ca devii mai activ, dar iti si deschizi coapsele, relaxezi umerii si lungesti coloana. Rezultatul: te vei simti gata de o noua zi!

Incepe ziua cu salutul soarelui, o serie de posturi(asane) combinate cu exercitii de respiratie si o relaxare bine meritata la finalul orei.

Happy yoga(Power vinyasa yoga)

Pozitia gresita corpului ne afecteaza fara sa ne dam seama. Ne provoaca dureri de gat, umeri sau spate.Exista o stransa legatura intre pozitia corpului si starea noastra de spirit devenind stresati, anxiosi.

Invinge(elimina) stresul si anxietatea cu posturi(asane) din yoga, combinate cu exercitii de respiratie si o relaxare binemeritata la finalul orei.