Despre VIV∑DUCA

Singurul centru de predare a limbii engleze in mediul offline si online din Romania, dedicat copiilor si adultilor care vor sa invete limba engleza cu zambetul pe buze,in scop personal sau in vederea obtinerii unui certificat Cambridge, cu ajutorul unor profesori pasionati.

METODA VIV∑DUCA

Sistemul de invatare si predare Viv∑duca se bazeaza pe Teoria Inteligentelor Multiple, conceptul de Inteligenta Emotionala si conceptul Think in English

POVESTEA VIV∑DUCA

Viv∑duca s-a nascut din motto-ul “Traieste si Educa!”, alaturarea celor doua cuvinte din latina VIVE si EDUCA. Simbolul ∑ care uneste cele doua cuvinte, reprezinta a 18-a litera din alfabetul grecesc, denumita sigma. Varsta de 18 ani semnifica un prag important in viata.Pana la 18 ani suntem copii iar parintii si profesorii nostri sunt responsabili pentru noi.Dupa aceasta perioada, devenim adulti si astfel liberul arbitru poate fi exercitat fara o alta constrangere decat a propriei constiinte.

FONDATOR VIV∑DUCA

Roxana Gadiuta, profesor de limba engleza, cu o experienta 14 ani de predare in sistemul privat de invatamant, in scoli precum British School of Bucharest si Cambridge School of Bucharest. Absolventa a Facultatii de Filologie, cu o vasta experienta de pregatire a elevilor in vederea obtinerii certificatelor Cambridge ( YLE – CPE). Recunoastere international a calitatii procesului de predare prin certificatul IELTS – Academic Level, Cambridge University, si certificatele TKT, Cambridge University

PARTENERI

Unul dintre obiectivele cursurilor de limba engleza este obtinerea unui certificat Cambridge. VIV∑DUCA este partener British Council prin programul Addvantage.

VALORI SI MISIUNE

  • Promovam un stil de viata frumos si sanatos
  • Stimulam constientizarea abilitatilor
  • Dezvoltam increderea in sine
  • Incurajam spiritul de competitie
  • Stimulam creativitatea
  • Respect si prietenie
  • Apreciem simtul umorului