Roxana Gadiuta
Fondator, Profesor de limba engleza si franceza

Absolventa Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti. In copilarie, joaca si jocul erau un mod mai putin serios de a prezice viitorul adult, in adolescenta, framantarile interioare si filozofiile existentiale au fost un fel mai putin amuzant de a ma defini in relatie cu mine si cu ceilalti. Au urmat anii de raspunsuri pe care le-am aflat, unele corecte, altele gresite. Acum viitorul a ajuns aici si traiesc si educ oamenii de orice varsta, sa-si doreasca sa traiasca frumos. Si inainte de toate, simt mult si rad mult, pentru ca o zi fara un zambet este o zi pierduta din viata mea.                                                                                                                      

A day without a laughter is a day wasted! – Charles Chaplin                                                             

Adelina Sorescu
Profesor de limba franceza si engleza

Absolventa a Universitatii din Pitesti, Facultate de Litere, Sectia Franceza – Engleza, coordonator al diferitelor proiecte si parteneriate educationale, precum “Vorbesc o limba straina, cunosc o lume diferita”, Traducator, Membru Association Roumaine des Professeurs Francophones, filiala Arges. Fire creativa si ambitioasa, imi place sa caut tot timpul noi modalitati prin care sa bucur atat mintea cat si sufletul. Fie ca este vorba de o calatorie intr-un oras nou, de lectura unei carti bune sau de un meci de tenis de camp, ma bucur de fiecare moment si sunt entuziasmata sa mai descopar ceva nou.

La liberté commence où l’ignorance finit. – Victor Hugo                                                                                                                                                       

Raluca Zlatanov
Actrita, Psiholog

Absolventă a Universitatii din Oradea, Stiinte Socio-Umane, sectia Psihologie; licențiată în Artele Spectacolului, secția Actorie, Universitatea Spiru Haret;  Trainer of trainers; Actrita, Psihoterapeut, formare înTerapie Ericksoniană și Terapii scurte (ARHTE), Analiză Tranzacțională si Terapie Cognitiv- Comportamentală. Imi place sportul, imi plac calatoriile, natura, oamenii, dansul, zapada si animalutele.

Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. – Garcia Marquez                                                                                                                         

Francesca Dogaru
Actrita, psiholog

Absolventă a Facultății de Teologie și Asistență Socială, licențiată în Artele Spectacolului, secția Actorie, Universitatea Spiru Haret; Trainer of trainers, Schultz Consulting. Ma bucura: sa merg cu bicicleta, jocul, lectura, natura, dansul, teatrul, culoarea, muzica.

De aceea e frumos pustiul… fiindcă undeva ascunde o fântână. – Antoine de Saint-Exupery

Diana Antar
Dancer, Choreogrpaher

Pasiunea mea pentru dans a existat de mica insa procesul de dezvoltare a inceput acum 3 ani cand am pasit in primul curs de Dancehall.De-a lungul acestor 3 ani am progresat in stilurile Dancehall si Afro urmand diverse cursuri si workshop-uri cu instructori internationali​.Am participat la concursuri in Italia si Franta, cea mai semnificativa calificare fiind cea de la Juste Debout 2016 unde am ajuns in top 16.Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, am descoperit ca cel mai usor si firesc ma exprim prin dans nu prin cuvinte. ​

​Dansul este limbajul ascuns al sufletului – Martha Graham