Roxana Gadiuta
Fondator, Profesor de limba engleza si franceza

Absolventa Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti. In copilarie, joaca si jocul erau un mod mai putin serios de a prezice viitorul adult, in adolescenta, framantarile interioare si filozofiile existentiale au fost un fel mai putin amuzant de a ma defini in relatie cu mine si cu ceilalti. Au urmat anii de raspunsuri pe care le-am aflat, unele corecte, altele gresite. Acum viitorul a ajuns aici si traiesc si educ oamenii de orice varsta, sa-si doreasca sa traiasca frumos. Si inainte de toate, simt mult si rad mult, pentru ca o zi fara un zambet este o zi pierduta din viata mea.                                                                                                                      

A day without a laughter is a day wasted! – Charles Chaplin                                                                                                                                                                                                              

                                                                                                             

Francesca Dogaru
Actrita, psiholog

Absolventă a Facultății de Teologie și Asistență Socială, licențiată în Artele Spectacolului, secția Actorie, Universitatea Spiru Haret; Trainer of trainers, Schultz Consulting. Ma bucura: sa merg cu bicicleta, jocul, lectura, natura, dansul, teatrul, culoarea, muzica.

De aceea e frumos pustiul… fiindcă undeva ascunde o fântână. – Antoine de Saint-Exupery

Diana Antar
Dancer, Choreogrpaher

Pasiunea mea pentru dans a existat de mica insa procesul de dezvoltare a inceput acum 3 ani cand am pasit in primul curs de Dancehall.De-a lungul acestor 3 ani am progresat in stilurile Dancehall si Afro urmand diverse cursuri si workshop-uri cu instructori internationali​.Am participat la concursuri in Italia si Franta, cea mai semnificativa calificare fiind cea de la Juste Debout 2016 unde am ajuns in top 16.Absolventa a Facultatii de Limbi Straine, am descoperit ca cel mai usor si firesc ma exprim prin dans nu prin cuvinte. ​

​Dansul este limbajul ascuns al sufletului – Martha Graham