Examene franceza

DELF Elev ( Diplome d’Etudes en Langue Francaise)face parte din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează competențele de limba franceză ale adolescenților, din gimnaziu și până la liceu. Este recunoscută pe plan internațional și acceptată de universitățile și școlile superioare din țările francofone precum și de angajatori. Diploma este recunoscută și de Ministerul Educației din România, nivelurile B1 și B2 echivalând probele de la examenul de bacalaureat.

Diplomele si examenele DELF au patru niveluri precum urmeaza:

 

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani. DELF Prim reprezintă primul contact al copilului cu un examen internaţional şi o stimulare pozitivă pentru dobândirea și îmbogăţirea  cunoştinţelor de limbă franceză. Astfel, el se va obișnui cu pregătirea pentru susținerea examenelor pentru diferitele niveluri DELF pe parcursul tuturor anilor de studiu. Diploma echivalează testul de intrare în clasa a V-a la clasele cu predare intensivă a limbii franceze.

Inscrie-te acum!

Anterior inscrierii la curs, se va completa un formular de rezervare in urma caruia veti fi contactat/a pentru stabilirea unei evaluari initiale, dupa care vi se vor oferi detaliile referitoare la grupa de studiu, orar, etc.

Pentru alte detalii ne puteti contacta telephonic sau la adresa de e-mail.

+40 766 334 739 / +40 770 197 377 sau contact@viveduca.ro

Numele dvs.*

Prenumele dvs.*

E-mailul de contact*

Numarul de telefon*

Varsta*

Clasa

Ani de studiu

Nivel de cunostinte

M-ar interesa inscrierea la:*

Mesaj*

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.

 

DELF A 1 – nivelul  A1 pe Scala Comuna Europeana DELF A 2 – nivelul A2 pe Scala Comuna Europeana DELF B 1 – nivelul B1 pe Scala Comuna Europeana DELF B 2 – nivelul B2 pe Scala Comuna Europeana
Aceasta diploma atesta cunostintele dobandite de incepatori si valideaza competentele care se inscriu in nivelul de “descoperire” a limbii franceze. Aceasta diploma valideaza competenta lingvistica a unui utilizator elementar, la un nivel de “supravietuire”, cel al raporturilor sociale, al petrecerii timpului liber, al calatoriilor

Aceasta diploma valideaza un nivel de competenta care corespunde deja unui utilizator aproape independent al limbii franceze.

Este vorba de nivelul “prag”.

Examenul pentru obtinerea acestei diplome se concentreaza asupra eficacitatii argumentarii, usurintei in discursul social si asupra unui grad ridicat de constientizare a functionarii limbii. Este nivelul “utilizatorului independent”, cerut de mare parte dintre universitatile franceze.