Club de conversatie pentru elevi

LET’S SPEAK ENGLISH !

Acesta nu este un curs de limba engleza propriu-zis in care profesorul preda iar elevul scrie si invata. Este un club de conversatie in care profesorul este moderator iar elevii sunt invitati. Invitati si stimulati sa participe in conversatii interesante, pe tematici variate, pentru ca punctul nevralgic in invatarea unei limbi straine este exprimarea. Mai ales ca la clubul de conversatie in limba engleza suntem straini de limba romana.

BENEFICII

  • Stimularea exprimarii orale in limba engleza

Orice activitate fizica sau intelectuala necesita un stimul, o motivatie. Evident ca aceasta tine de latura personala a fiecaruia dar intotdeauna factorul extern este determinant. Ne dorim sa evoluam la un nivel sau altul dar avem nevoie de permanenta stimulare a vointei. Un bun pedagog este nu acela care noteaza prezenta la un curs ci ai caror elevi nu absenteaza de placer sau constientizarea necesitatii.

  • Dezvoltarea capacitatii de intelegere a mesajelor in limba engleza

Exercitiul vorbirii are la baza exercitiul ascultarii. In cadrul acestui club, avem oportunitatea sa ne formam si sa ne dezvoltam capacitatea de a intelege mesajele, ceea ce faciliteaza o conversatie si ii asigura fluenta si acuratete. Imaginati-va o simpla situatie in care sunteti intrebati “Cat este ora?” iar raspunsul dvs este “20 de ani.” Ai nevoie de un dezvoltat simt al umorului sau al penibilului pentru a depasi un astfe de moment. Ca sa nu exemplificam situatii care implica si aspectul profesional.

  • Imbunatatirea pronuntiei

Am putea mentiona ca limba engleza este a doua limba materna considerand frecventa folosirii ei in viata de zi cu zi. O auzim in filme, reclame, muzica, in discutii mai mult sau mai putin academice, ceea ce reprezinta un avantaj si dezavantaj totodata pentru imbunatatirea nivelului nostru lingvistic. Si asta pentru ca trebuie sa stim sa fim selectivi intr-o lume cosmopolita si sa intelegem diverse accente si dialecte, fara sa uitam ca scopul primar nu este sa ne auzim vorbind ci sa ne facem auziti, adica intelesi. Iar pentru a ajunge la nivelul de a selecta, avem nevoie de a fi indrumati si asta se intampla in cadrul acestui club de conversatie.

  • Dobandirea increderii de a initia conversatii in limba engleza

Increderea in abilitatea de a conversa in limba engleza se dobandeste prin exercitiu si vointa. Dvs veniti cu vointa iar noi o stimulam prin exercitiul vorbirii si al increderii.

  • Mediul in care sa dobandim rutina exprimarii in limba engleza

Majoritatea dintre noi ne dorim sa vorbim in limba engleza din necesitatea evolutiei profesionale, dintr-o nevoie interioara, dintr-o ambitie personala sau ca urmare a unor abilitati deosebite. De cele mai multe ori abandonam dorinta din diverse motive, insa cauza principala o reprezinta lipsa unui mediu in care sa devenim vorbitori de limba engleza. Putem invata si exersa gramatica individual, ne putem imbogati vocabularul prin lectura, putem deprinde abilitatea de a asculta dar pentru a putea exersa abilitatea de a vorbi avem nevoie de un mediu propice si de participanti cu un nivel de exprimare similar pentru a putea dobandi increderea in a initia o conversatie sau un nivel mai bun, pentru a putea fi stimulati spre evolutie.

STRUCTURA GRUPELOR

Acest club de conversatie se adreseaza atat elevilor cat si adultilor care doresc sa dobandeasca sau imbunatateasca abilitatea de exprimare in limba engleza.

  • Grupa de elevi 7 – 10 ani
  • Grupa de elevi 11-14 ani
  • Grupa de elevi 15-18 ani
Nr de participanti Durata intalnire Frecventa Nr de ore /luna
3 – 8 1h30’ 1 intalnire/saptamana 6 h /luna

CRITERII DE SELECTIE A GRUPELOR

Exista 3 criterii esentiale in participarea la clubul de conversatie Let’s Speak English:
Certificatul Cambridge pe care l-ati obtinut si care atesta nivelul dvs de limba engleza la Listening, Reading, Writing, Use of English si mai ales SPEAKING.
Evaluarea intiala pe care o oferim inainte de fi integrati intr-un grup de conversatie. In cazul in care exista un certificat Cambridge, evaluarea intiala nu mai este necesara.
Varsta. Indiferent de nivelul dvs de limba engleza, se va considera varsta ca factor important pentru a conferi si compatibilitatea psihica a participantilor la clubul de conversatie.

NIVELURI DE CONVERSATIE

Considerand cele 3 criterii de selectie a participantilor la clubul de conversatie Let’s Speak English, exista urmatoarele niveluri de conversatie care se adreseaza atat elevilor cat si adultilor, niveluri care se regasesc in Scala Comuna Europeana de Referinte.

Nivel Descriere Club de Conversatie
A2 Elementar Let’s Speak English
B1 Pre-intermediar Let’s Speak English Well
B2 Intermediar Let’s Speak English Better
C1-C2 Avansat Let’s Speak English Fluently

Inscrie-te acum!

Anterior inscrierii la curs, se va completa un formular de rezervare in urma caruia veti fi contactat/a pentru stabilirea unei evaluari initiale, dupa care vi se vor oferi detaliile referitoare la grupa de studiu, orar, etc.

Pentru alte detalii ne puteti contacta telefonic sau la adresa de e-mail.

+40 766 334 739 / +40 770 197 377 sau contact@viveduca.ro

Numele dvs.*

Prenumele dvs.*

E-mailul de contact*

Numarul de telefon*

Varsta*

Clasa

Ani de studiu

Nivel de cunostinte

M-ar interesa inscrierea la:*

Mesaj*

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.