Silviu-Marzac.jpg

SILVIU MARZAC

Parinte - Raluca Marzac, 14 ani, eleva a centrului Viveduca de 1 an, certificat Cambridge PET obtinut

“ Doamna profesoara Roxana Gadiuta are o metoda foarte buna de predare a limbii engleza. Cel mai mult am apreciat metoda interactiva prin care isi desfasoara cursurile si apropierea pe care o are fata de elevi. Dupa doar 1 an de pregatire la centrul Viveduca, fiica mea reuseste sa caute informatii pentru anumite proiecte de la scoala direct in limba engleza. ”

Daniela-Fratila

DANIELA FRATILA

Parinte - Marius Fratila, 13 ani, elev al centrului Viveduca de 1 an, anul acesta va sustine examenul Cambridge FCE

“ Cursurile la Viveduca se desfasoara sub indrumarea dnei. Prof. Roxana Gadiuta, un om cu o vasta experienta in sustinerea acestor tipuri de examene, orele decurgand intr-o maniera interactiva, distractiva (foarte apreciata de copii), placuta dar si eficienta in egala masura. In acest cadru, copiii isi pot antrena cu usurinta gramatica si conversatia, cursurile fiind foarte bine organizate si structurate.

VIVEDUCA CENTRE – the best way to learn English and to make new friends !! ”

Laura-Munteanu

LAURA MUNTEAN

25 ani, eleva a centrului Viveduca pe o perioada de 2 ani

“ Recomand cursurile de limba engleza din cadrul centrului Viveduca pentru ca aici am reusit sa imi inving frica de a vorbi in engleza. Am ras, am glumit dar am si invatat. La 23 de ani sa faci engleza de baza, nu este o rusine. Este momentul in care recunosti ca ai nevoie. Roxana Gadiuta este o profesoara diferita, energica si dedicata, cum astazi rar gasesti. Daca vreti ca dvs ori copilul dvs se mergeti cu drag la cursurile ei, nu ratati. Este exact cum trebuie. ”

Laura-Degeratu

LAURA DEGERATU

Parinte - Andra Degeratu, 5 ani, eleva a centrului Viveduca de la 4 ani.

“ Sunt multumita de cum a evoluat fiica mea de cand participa la cursul de engleza desfasurat la Viveduca. Si-a imbunatatit considerabil vocabularul in limba engleza si participa cu placere la ore.  Faptul ca invata jucandu-se de cele mai multe ori, ajuta enorm. So, keep up the good work, Roxana! ”

Violeta-Parvu

VIOLETA PIRVU

Parinte - Matei Pirvu, 12 ani, elev al centrului Viveduca de 3 ani. Certificat Cambridge PET obtinut in clasa a 4-a.

“ Fiul meu a obtinut examenul Cambridge Pet la doar 11 ani, dupa 2 ani si jumatate de cursuri la Viv∑duca. Ceea ce mi-a placut mult a fost faptul ca participarea la curs se bazeaza pe cunostintele acumulate si pe capacitatea cursantilor de a invata, varsta nefiind criteriul principal. Un alt aspect de admirat este stilul doamnei profesoare, Roxana Gadiuta, care nu este rigid, ci presarat si cu momente de destindere care fac cursul sa fie placut si elevii sa vina cu drag. ”